Decorațiuni Exterior

 • %s Review(s) 

  Lampă LED de exterior pentru masă 19 cm

  35,29 lei

  Este foarte ușor să creezi o atmosferă relaxantă, chiar romantică, pe terasă sau în foișor, cu această lampă LED de exterior pentru masă

 • %s Review(s) 

  Set ghirlandă LED cu 6 sticluțe decorative

  35,29 lei

  Îți doreşti să obții un decor interesant și modern în locuința sau curtea ta? Această ghirlandă LED cu șase sticluțe decorative te ajută să faci asta.

 • %s Review(s) 

  Dulap alb cu elemente decorative din MDF

  89,07 lei

  Iubești eleganța și rafinamentul? Atunci, acest dulap alb cu elemente decorative din MDF Hadi este potrivit pentru tine.

 • %s Review(s) 

  Suport decorativ pentru vin și pahare

  176,47 lei

  Acest suport decorativ perete pentru trei sticle de vin, din metal și lemn, cu diametru de 50 cm, este alegerea perfectă dacă îți dorești să expui sticlele de vin preferate într-un loc vizibil.

 • %s Review(s) 

  Deco din rădăcină de lemn exotic de tec

  145,37 lei

  Cauți un obiect de decor deosebit, care să îți transforme locuința într-un loc cu adevărat special? Acest obiect deco din rădăcină de lemn exotic de tec este alegerea potrivită, întrucât îi va oferi locuinței un aspect inedit.

 • %s Review(s) 

  Set două măsuțe metalice albastre

  313,87 lei

  Îți dorești o măsuță de cafea modernă, cu design atractiv? Îți propunem acest set de două măsuțe metalice albastre, pe care îl poți folosi în living, hol, mansardă sau chiar pe terasă.

 • %s Review(s) 

  Taburet din ratan Kubu, negru

  281,51 lei

  Cauţi o măsuţă de cafea care să se diferențieze de toate celelalte pe care le-ai văzut, una care să evidențieze stilul aparte al locuinței tale? Măsuța neagră Kubu din rattan este alegerea perfectă!