Dulapuri de depozitare

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box – maro 113L

  293,74 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box – maro 113L veți obține spațiu de stocare suplimentar pentru a menține lucrurile organizate în afara casei dvs. Fie că este lângă piscină sau pe balconul dvs., această cutie oferă spațiu adecvat pentru rechizite, perne și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L

  1.282,82 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L, oferă depozitare ușoară pentru curtea din spate, grădină, balcoane, economisind spațiu pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus

  1.523,15 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus, soluția ideală pentru a economisi spațiu și organiza uneltele din grădină. Dulapul Duotech High Store este conceput pentru orice exterior, de la grădină până la balcoane și curți exterioare, soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L

  2.436,97 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L, ultima generație de depozitare,  soluția prin care vei economisi și organiza orice spațiu in grădină sau curți exterioare. Keter Grande Store este una dintre soluțiile ideale pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, tomberoane de gunoi și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – grafit 390L

  552,56 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – grafit 390L  este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – maro 390L

  552,56 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – maro 390L  este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Store Ultra

  2.013,07 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Store Ultra, este soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, cu un design simplu dar elegant. Cu o construcție bine gândită un capac deschizător și ușile care deschid in lateral, aceasta facilitează folosința ei in orice spațiu.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină Keter Sherwood Maro

  256,76 lei

  Ladă depozitare grădină Keter Sherwood Maro este alegerea simplă și elegantă de depozitare sau relaxare, cu un aspect rustic de imitație din lemn, perfect pentru orice grădină, plajă sau piscină. O piesă de mobilier pentru grădina sau terasa ta care combină funcția de depozitare și designul accesibil pentru relaxare.

 • Ladă depozitare de grădină...
  • -90,44 lei
  %s Review(s) 

  Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L – crem

  713,75 lei 804,19 lei

  Ladă depozitare de grădină sau terasă Rockwood Keter 570L – crem este alegerea unică de depozitare pentru perne, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină îşi găsesc locul într-un spaţiu organizat practic.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare pentru gradină 120 x 45 x 60CM

  239,50 lei

  Lada elegantă de depozitare pentru grădină cu mâner, de la ProGarden, este o alegere excelentă pentru depozitarea pernelor de grădină, a jucăriilor sau a echipamentelor de grădină.

 • Dulap depozitare grădină...
  • -432,22 lei
  %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Premier Jumbo 2020L

  2.256,85 lei 2.689,07 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Premier Jumbo 2020L, economie de spațiu, depozitare compactă și multifuncțională pentru grădina dvs. Deși nu va ocupa mult spațiu, Premier Jumbo are o capacitate de 2020L și este suficient de larg și de înalt pentru a depozita orice, de la biciclete, echipamente de grădină și mobilier de exterior și două tomberoane de gunoi de 360 L sau chiar trei containere de 240 L