caută după categorie

Acasa

Produsele comandate se livrează la adresa de livrare completată de către Cumpărător în formularul de comandă, utilizând curieratul extern sau echipa internă de livrare. Pentru comenzile care conțin mai multe produse care au termene de livrare diferite, se va efectua o singură livrare în termenul stabilit de Vânzător, conform disponibilității afișate pe site în momentul plasării comenzii. 

Produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Toate produsele Vânzătorului sunt livrate demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, astfel încât să asigure transportul în siguranță. Cumpărătorul are obligația de a desface și a verifica din punct de vedere cantitativ și calitativ fiecare colet, pe baza etichetării lor, precum și să desfacă și să verifice integritatea coletelor fragile și a componentelor fragile ambalate (cum ar fi piesele din sticlă). Vânzătorul este obligat să pună la dispoziția Cumpărătorului scheme și instrucțiuni de montaj, prin care să arate modul de utilizare și funcționare a produselor cumpărate. Vânzătorul se angajează să anunțe Cumpărătorul termenul estimat de finalizare a livrării. 

În cazul în care Vânzătorul nu poate executa Contractul ca urmare a faptului că produsul sau serviciul nu (mai) este disponibil, este obligat să anunțe Cumpărătorul despre această indisponibilitate și să ramburseze în termen de maximum 14 zile calendaristice sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil. Termenele de livrare diferă în funcție de produs și sunt afișate pe site, la fiecare produs în parte.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să fie considerat o încălcare a Contractului, în cazul în care acesta primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, în cazul respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, precum și în cazul amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit.