Filtre

Categorii
Price
lei lei
Filter

caută după categorie

Acasa

Lista de produse dupa marca Excellent Houseware

 • %s Review(s) 

  Pahar din fibră de bambus cu design floral

  8,32 lei

  Dacă îți dorești un stil de viață cât mai sănătos și concentrat pe protejarea naturii, acest pahar din bambus este pentru tine! Cu un diametru de 8 cm și o înălțime de 10 cm, este ideal pentru a-ți savura cafeaua acasă sau la birou.

 • %s Review(s) 

  Farfurie plată din fibră de bambus cu design floral

  10,00 lei

  Realizată din fibră de bambus, această farfurie plată este o alegere excelentă pentru tine dacă îți dorești să adopți un stil de viață ecologic. În plus, este perfectă pentru a fi utilizată de către copii, atât pentru că nu se sparge, cât și pentru proprietățile sale deosebite.

 • %s Review(s) 

  Desfăcător sticlă/tribușon

  19,33 lei

  Ți s-a întâmplat vreodată să vrei să bei un pahar de vin și să nu ai tirbușon în casă? Dacă da, cu siguranță știi cât de neplăcută este o astfel de situație. Acest desfăcător sticlă/tirbușon este un accesoriu de nelipsit din orice locuință.

 • %s Review(s) 

  Covoraș pentru copii anti-alunecare

  34,45 lei

  Copiii au obiceiul de a se juca pe jos, de aceea este important să te asiguri că în camera celui mic există covoare pe care să poată să își desfășoare activitățile de joacă.

 • %s Review(s) 

  Covoraș decorativ animal print 60 x 90 cm ( 3 modele )

  68,90 lei

  Îți plac obiectele de decor cu imprimeu în stil animal print? Atunci sigur o să îți placă acest covoraș decorativ animal print.

 • %s Review(s) 

  Țel din inox cu mâner din silicon negru

  10,92 lei

  Compoziție: oțel inoxidabil și mâner din plastic

  Dimensiuni: 31 x 7 x 7 cm