Filtre

Preț
lei lei
Lungime între:
Înălțime între:
Adâncime între:
Filter

Rafturi Birou

 • %s Review(s) 

  Dulap Tip Biblioteca Mette Lemn Natur Alb-Miere

  630,25 lei

  Dulapul Mette tip biblioteca din lemn natur alb-miere 181 cm, marca Home Affaire este o piesa de mobilier clasica. Fabricat din lemn de pin certificat FSC®, oferă camerei o notă confortabilă datorită aspectului său lemnos. Designul subtil și nuanta lemnului fac ca aceasta biblioteca să fie foarte ușor de combinat.

 • Vitrina inalta Frida cu 1...
  • -500,00 lei
  %s Review(s) 

  Vitrina inalta Frida cu 1 usa cu sticla

  602,52 lei 1.102,52 lei

  O adevarata piesa principala pentru livingul tau este aceasta vitrina inalta cu o usa. Sticla incorporata permite expunerea decoratiilor tale favorite. Cand iti doresti o piesa cu adevarat eleganta pentru casa ta, atunci vitrina inalta cu 1 usa Frida este cu siguranta alegerea mai mult decat potrivita. Eleganta si durabilitatea ei se datoreaza stilului atemporal folosit la confectionarea ei, finisajului impecabil, precum si materialelor folosite.

 • Vitrina inalta Frida cu 2...
  • -600,00 lei
  %s Review(s) 

  Vitrina inalta Frida cu 2 usi cu sticla

  1.032,77 lei 1.632,77 lei

  O adevarata piesa principala pentru livingul tau este aceasta vitrina dubla cu 2 usi. Usile cu sticla permit expunerea decoratiilor tale favorite. Cand iti doresti o piesa cu adevarat eleganta pentru casa ta, atunci vitrina dubla Frida este cu siguranta alegerea mai mult decat potrivita. Eleganta si durabilitatea ei se datoreaza stilului atemporal folosit la confectionarea ei, finisajului impecabil, precum si materialelor folosite.