Soluții de depozitare

 • %s Review(s) 

  Coș de depozitare și măsuță de cafea 2in1

  69,75 lei

  Spațiile de depozitare nu îți sunt suficiente? Îți propunem această măsuță cu coș pentru depozitare. Cu un design simplu, minimalist, asigură eleganță și stil oricărei încăperi.

 • Căsuță depozitare grădină...
  • -322,22 lei
  %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6

  2.030,71 lei 2.352,93 lei

  Căsuță depozitare grădină Darwin Keter 4×6 cu ușă simplă și fereastră este soluția perfectă pentru spatii înguste, utilizat pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent.

 • %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×5

  2.716,72 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×5 cu ușă dublă si geamuri este soluția perfectă in stil rustic pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent.

 • Căsuță depozitare grădină...
  • -752,22 lei
  %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×8

  3.029,28 lei 3.781,50 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Scala 6×8 cu ușă dublă si geamuri este soluția perfectă in stil rustic pentru depozitarea ideală a uneltelor, aparatelor de grădină, precum și ATV-uri. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material ce imită lemnul natural de înaltă calitate, durabil și rezistent.

 • Căsuță depozitare grădină...
  • -491,09 lei
  %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 757

  6.483,69 lei 6.974,78 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 757 este ultima generație de căsuță sau magazie de depozitare special conceput pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată.

 • %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 759

  7.689,83 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 759 este ultima generație pentru iubitorii de lemn, cu ușă dublă, soluția excelentă pentru cei ce caută un șopron sau căsuță de grădină spațioasă, elegantă, funcțională și ordonată. Structura de rezistență este din oțel armat, confecționată din material de înaltă calitate, durabil și rezistent.

 • %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511

  9.298,24 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Newton 7511 fabricat dintr-un compozit inovator de lemn – plastic Evotech, ce combina rigiditatea, rezistenta si aspectul natural al unui finisaj de lemn, economisind în același timp dificultățile de acoperiri și reparații. 

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box – maro 113L

  293,74 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Keter City Storage Box – maro 113L veți obține spațiu de stocare suplimentar pentru a menține lucrurile organizate în afara casei dvs. Fie că este lângă piscină sau pe balconul dvs., această cutie oferă spațiu adecvat pentru rechizite, perne și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L

  1.282,82 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Patio Store 1000L, oferă depozitare ușoară pentru curtea din spate, grădină, balcoane, economisind spațiu pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus

  1.523,15 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Duotech High Store Plus, soluția ideală pentru a economisi spațiu și organiza uneltele din grădină. Dulapul Duotech High Store este conceput pentru orice exterior, de la grădină până la balcoane și curți exterioare, soluția ideală pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L

  2.436,97 lei

  Dulap depozitare grădină Keter Grande Store 2000L, ultima generație de depozitare,  soluția prin care vei economisi și organiza orice spațiu in grădină sau curți exterioare. Keter Grande Store este una dintre soluțiile ideale pentru depozitarea uneltelor de grădină, echipamentelor de agrement sau piscină, accesorii pentru grătar, jucării, tomberoane de gunoi și multe altele.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – grafit 390L

  552,56 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – grafit 390L  este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

 • %s Review(s) 

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – maro 390L

  552,56 lei

  Ladă depozitare grădină sau terasă Glenwood Keter – maro 390L  este soluția ideală de depozitare pentru perne, echipamente piscină, cuvertură, pături, piscine gonflabile sau uneltele indispensabile pentru grădină își găsesc locul într-un spațiu organizat practic.

 • Căsuță depozitare grădină...
  • -1.927,44 lei
  %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 1175 SD

  7.223,81 lei 9.151,25 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 1175 SD, elegantă, modernă, spațioasă, rezistentă si durabilă, cu pereți dubli si armătură de otel, sunt doar câteva beneficii oferite de aceasta căsuța de depozitare, construit pentru rezistentă de sus pana jos.

 • Căsuță depozitare grădină...
  • -794,44 lei
  %s Review(s) 

  Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 754

  4.104,71 lei 4.899,15 lei

  Căsuță depozitare grădină Keter Oakland 754, o magazie de depozitare spațioasă, rezistentă si durabilă, cu pereți dubli si armătură de otel, construit pentru rezistentă de sus pana jos. Ideală pentru depozitarea aparatelor de grădină, ATV-uri, sau a uneltelor, căsuța cu ușă dublă și geamuri pentru o luminozitate mai buna, este soluția modernă pentru depozitare a oricărei gospodării.